tirsdag 19. mars 2013

Det Babylon som går under

4. juli 1776, ratifisering av den Amerikanske Uavhengighetserklæring hvor 13 amerikanske kolonier erklærer seg uavhengige fra Storbritannia. 
Erklæringen, som i hovedsak er utarbeidet av Thomas Jefferson, blir undertegnet av 56 personer. De fleste av disse, muligens samtlige, var frimurere. 

Årstallet 1776 er lagt inn symbolsk ved de 1776 fot som er den planlagte høyde på "Freedom Tower", også kalt WTC 1., på Ground Zero, New York.
Bygget er et forretningsbygg, men først og fremst et minnesmerket over angrepet fra Hamburgcellen som fant sted 11. september 2001.

Angrepet på World Trade Center fant sted på datoen 68 år etter at amerikanske tropper første gang krysset tysk jord under andre verdenskrig, 11. september 1944, ved Aachen. 
Aachen var tidligere hovedsete for Karl den store og kroningsby for tyske konger frem til 1600-tallet.

Freedom Tower på Ground Zero ble New Yorks høyeste bygg 30. april, 2012. Bygget er beregnet ferdigstilt mot slutten av 2013, begynnelsen av 2014.

Ifølge denne fortolker er Nord-Amerika identisk med det Babylon som er omhandlet i Johannes åpenbaring kapittel 18, beskrevet som Babylon den store.
Profetien omhandler en stor handelsmakt som går under - åpenbart som følge av en gigantisk naturkatastrofe.

Alle som i profetien beskriver røyken av den store by (Babylon) er beskrevet som skipsførere eller knyttet til skipsfart.
Åp 18:17: Og hver styrmann og hver skibsfører og alle sjøfolk og alle de som ferdes på havet, stod langt borte.

Tydeligvis har vi med en - sett fra Europa - oversjøisk stormakt å gjøre.
_____________

Jødenes utvandring fra Amerika (?)

Johannes på Patmos


Res Gestæ Divi Augusti


Hitler, røykelovens far


Romersk ørn over tempelporten i Jerusalem

En svært nysgjerrig Nikodemus kom til Jesus om nat...