onsdag 20. februar 2013

Hitler, røykelovens far

Adolf Hitler er den første politiker i moderne tid som fremmet forslag om forbud mot røyking av tobakk i det offentlige rom. Og at det sågar skulle innføres forbud mot å kjøre bil i nikotinpåvirket tilstand. Nazistene innførte på 1930-tallet en rekke restriksjoner på tobakksreklame. De nazistiske anti-tobakk kampanjene var de kraftigste i moderne historie.
En hel del helsemagasiner som kalte seg "Frisk luft" o.l. så dagens lys. Disse magasiner er utvilsomt forløpere for mange av dagens helse og miljømagasiner. Det er heller ingen tvil om at den tyske nazistaten er forløperen for dagens klimabevegelse.

I 1939 forbød nazipartiet, NSDAP, røyking i alle sine kontorer og lokaler. I 1941 ble det i 60 tyske byer innført forbud mot røyking på trikk. Fra før av var det mange steder innført røykeforbud på tog og buss.  Tyske kvinner som røkte kunne bli fremstilt som uegnet til å bli hustruer og mødre i tyske hjem.

Naziforskere påviste sammenheng mellom røyking og lungekreft
Dr. Leonardo Conti, Det tredje rikes helseminister (rikshelsefører), etablerte i 1939 byrået for "farene ved alkohol og tobakk". 1939 var samme året nazi-forskere påviste sammenhengen mellom røyking og lungekreft.

I 1942 ble instituttet for farene ved alkohol og tobakk knyttet til universitetet i Jena hvor det ble utført forskning på lungekreft og alkoholskader. Instituttet var støttet økonomisk av Adolf Hitler personlig. En sum som er dokumentert overført fra Hitler til dette forskningsinstituttet beløper seg til 100 000 reichsmark, en betydelig sum dengang.

Tobakk og alkohol omtalt som genetisk gift
I 1942 ble det utstedt en helsereform som konkluderte: "Mødre, dere må absolutt unngå alkohol og nikotin under svangerskap og ved pleie av barnet. Alkohol og tobakk kan skade en naturlig utvikling under svangerskapet. Drikk heller fruktjuice enn alkohol!".

Offentlige helsefilmer oppfordret sterkt det tyske folk til å opprettholde en sunn livsstil: Tobakk og alkohol ble fremstilt som "genetisk gift", som førte til en degenerering av det tyske folk.
Det ble påpekt at Føreren, Adolf Hitler, ikke røkte og aldri smakte en dråpe alkohol.

Mange lo av forordningene
Nazi-leger var som nevnt de første til å påvise sammenheng mellom røyking og lungekreft (1939). Den tyske legestand var den av yrkesgruppene som i prosent hadde flest av sine medlemmer innmeldt i nazi-partiet.
I konsentrasjonsleieren Theresienstadt ble det innført dødsstraff dersom en ble grepet i besittelse av tobakk.
Hitlers anti-tobakks forordninger hadde ingen videre fremgang utenfor partiet, og mange lo av disse forordninger. Men i dag blir de realisert over hele verden.
Antikrist har stått frem i sin første personifisering, talt sitt ord og verden må føye seg.

Hitler innførte dødsstraff for abort
Antisemitten Hitler var imot abort, dans, populærkultur, homofili, nudisme, alkohol, skilsmisse, rått snakk om det annet kjønn, sminke, og kvinner i arbeidslivet.
Nazistene mente at kvinnens arbeid først og fremst skulle være i hjemmet og fremstilte i propagandaen husmoryrket som det mest ærverdige av alle kvinneyrker. I 1943 innførte Nazi-Tyskland dødsstraff for abort.
Hitler selv var dessuten vegetarianer og seksuelt avholdende.
Og han var demokratisk valgt.

Hitler døpt, Adolfus
Hitler er født Påskeaften 20. april 1889, og ført inn i kirkeboken med det romersk klingende navnet Adolfus.
_____

Antikrist skal stå frem personifisert to ganger

De helliges blod og Jesu vitners blod

Den kommende krigen mot menigheten

Johannesevangeliet, nattverden, påskemåltidet

Tidspunkt, Jesu dåp, Jesu korsfestelse

Vekter, hvor langt på natt? Jes 21:11

Om svermerisk endetidsforkynnelse

Massadafestningens fall

Daniel 7:8