søndag 14. oktober 2012

Den kommende krigen mot menigheten

Åpenbaringen kapittel 13 første halvdel omhandler i hovedsak profetier om Holocaust.

Åpenbaringen kapittel 13 andre halvdel omhandler opptakten til krigen mot Lammet (menigheten). Dvs. den teknologiske tilrettelegging og forordning om dyrets merke. 

Disse to trengselsperioder er adskilt i tid, men hører sammen i innhold. Til sammen er varigheten stipulert til 7 år (perioden det virkelig topper seg).
Første halvdel er oppgitt som 42 måneder (jødiske inkl. VeAdar).
Andre halvdel av trengselstiden er oppgitt i dager, 1260 dager (Åp. 12:6). Disse dager skal imidlertid, etter Jesu ord og løfte, kortes ned på (Matt 24:22). 

Den profeterte «fristad» som det gis løfter om i kapittel 12:14 omhandler et fristed "for menigheten" i den ytterste endetid. 
Les mer: Fristedet i ødemarken

At kvinnen i kapittel 17:3 sitter på dyret betyr at hun styrer verden/staten/unionen/systemet i en bestemt retning.
(Når en ser statuer med en konge til hest symboliserer hesten staten, altså symbolisere disse rytterstatuer - som første gang dukket opp i antikken - at kongen styrer staten)

De syv fjell = syv riker = dyrets syv hoder.

Endemålet ligger uttalt i det sosialdemokratiske krav om: En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN.

Olivengren-kransen i FN-logoen tilhører Antikrists hode, vel og merke Antikrist i sin andre personifisering, da han blir gitt verdensmakt. Reell verdensmakt er kun mulig i den elektroniske tidsalder.

Klimareligionen
Et særdeles viktig redskap for FN henimot endelig verdensmakt er klimareligionen som på kort tid er blitt en verdensreligion og totalt dominant i mediene med alle sine løgner. 
Klimareligionens tro er at mennesket selv er en gud som kan styre de klimatiske forhold/vær og vind ved forskjellig slags «klimatiltak» foreslått av presteskapet i FNs klimapanel. 
Klimareligionen tåler ikke jøder og kristne. De samme som skriver fantasifulle artikler om «klimaendringer» og ditto polsmelting skriver også hatske innlegg mot den bittelille jødiske staten Israel.
Mer grundig om dette andre steder på Profetiene.
_______

Chipping av ansatte ved Epicenter i Stockholm


Det kommende kontantsløse samfunn


Dyrets merke, hva er det?


Lovløshetens hemmelighet


Falske eller sanne klimaprofetier