fredag 4. august 2017

De foldede chippede hender



Stadig oftere hører en at dyrets merke, dvs. denne ID-chip som i dag implanteres i hunder, katter - og mennesker, ikke er dyrets merke omtalt i Johannes Åpenbaring. 
Blant annet i en tale i Steisdalen Bedehus oktober 2016 ble det slått fast at dyrets merke, ikke er en chip under huden. 
Neivel...

Det er nok betryggende for en rekke kristne å høre en slik smektende forkynnelse, at de skal slippe å bekymre seg for at dyrets merke skulle være denne fryktede ID-chip, transponder under huden. 
På sikt nødvendig i forbindelse med kjøp og salg siden det arbeides for at denne chip skal erstatte "gammeldagse bankkort", i tillegg til at den (slik det ligger an til) vil erstatte pass, førerkort og annet. Samt fungere som døråpner inn til avdelinger på sykehus o.l.. 
Men noe slikt er da vel heller ikke nevnt i Bibelen, ... eller?

I framtiden vil en kunne oppleve menigheter der medlemmene er chippet, forført av fromme "bibeltro" vranglærere, og der kollekten gis via en ID-chip avleser. 

En kan saktens lure på hva den kollekten går til? 


Mikrochipavleser hund/katt/menneske
RFID-Compatibility ISO 11784/85
Lengde: 180 mm. 
Bredde: mellom 37 and 90 mm. 
Vekt: 210 gram med batteri.
Robust avleser for mikrochip. Enkel i bruk. Leser alle chipper, bruker 9 volts batteri, ikke lading, bruker lite strøm. Bruksanvisning som er oversatt til norsk. Frakt er inklusiv i prisen
Iso standard 11784 og 11785. Antenne på innsiden. Avleser for FDX-B Iso transpondere.

Chippen sitter som regel på venstre nakke på dyret, hos mennesket som regel på høyre pote/hånd.
________________________________________________________