fredag 23. juni 2017

Sosialdemokratiets hemmelige målsetting

Den internasjonale sosialdemokratiske bevegelse er en religiøs-politisk bevegelse som i fusjon med den trosbaserte klimabevegelsen har fått en betydelig forsterket stilling i den vestlige verden. 
En fusjon som har resultert i den absolutt største religiøse vekkelsesbevegelsen i vår tid. Og som på kort tid er blitt totalt dominerende i mediene.

I Norge er denne politisk-religiøse bevegelse anført av Arbeiderpartiet og øvrig venstreside sammen med det klimareligiøse «Miljøpartiet De Grønne», samt et antall klimareligiøse sekter kamuflert som «miljøorganisasjoner», som ifølge Brønnøysundregistret på årlig basis mottar enorme millionbeløp fra staten. Penger som går til høye lønninger og kvasiforskning på klima.

I tillegg til det statlige NRK, støtter en rekke aviser og medier opp om denne religiøse bevegelsen gjennom en ensretting som nesten stiller kulturrevolusjonen i Kina i skyggen.

Den uttalte målsetting til den sosialdemokratiske bevegelse er "en ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN".

Er det på sikt noen plass til nasjonalstaten i denne sosialdemokratiske målsetting? Selvsagt ikke!
Ergo er den sosialdemokratiske bevegelse en erklært fiende av nasjonalstaten, og vil gjøre alt den kan for å svekke denne, først og fremst ved å få bukt med kristendommens innflytelse i skole og hjem. 
Dernest ved en alvorlig økonomisk svekkelse gjennom å pådytte landet et utall absurde økonomiske forpliktelser.

Den religiøse sosialdemokratiske bevegelse er kristendomsfiendtlig i sitt vesen og nærer et hat til jødene og staten Israel, noe som vil bli mer og mer åpenlyst ettersom denne bevegelse vokser seg sterkere. 

Les mer: