torsdag 6. juni 2013

FN, Det lille horn

Ut av det dødelig sårede Tyskland (åp.13:3) i kjølvannet av 1. verdenskrig, vokser det lille horn profeten Daniel så, det horn som talte store ord: 
Adolf Hitler og «Det tredje riket».

Daniel 7:8, Jeg aktet nøie på hornene; da fikk jeg se et annet lite horn som skjøt op  mellem dem, og tre av de første horn blev rykket op for dets skyld, og dette horn hadde øine som menneskeøine og en munn som talte store ord.


FN representerer videreutviklingen (veksten) av "Det lille horn"
FN er en organisasjon direkte provosert fram av Hitler ved 2. verdenskrig, noe som gjør Adolf Hitler til FNs egentlige grunnlegger.
FN vil bare vokse i makt - og en dag fungere som organ for innsettelse av Antikrist ved hans andre komme. Olivengrenkransen i FN logoen tilhører Antikrists hode. 
Skriften er klar på at den personifiserte Antikrist skal stå fram to ganger i nytestamentlig tidsalder. 
Men før det skal en rekke ting på plass, ikke minst må FN bli en økonomisk maktfaktor. Stikkord: FNs grønne fond.

2. verdenskrigs fem seierherrer utgjør kjernen i FN
FNs fem faste medlemmer av sikkerhetsrådet er 2. verdenskrigs fem seierherrer, USA, Russland, England, Kina og Frankrike. 
Slik sett er FN konstant knyttet til utfallet av 2. verdenskrig og Adolf Hitler. 

De øvrige land fungerer kun som lydige "støttemedlemmer" uten reell makt i og med at absolutt veto kun ligger hos hver av de fem faste medlemmene av sikkerhetsrådet. 
Ved nærmere ettertanke er det latterlig hvordan hele verden støtter opp om FN som er å betrakte som en klubb av fem stater og med resten av verden som lydige støttemedlemmer.

Merk: Det velges aldri generalsekretær fra et av de fem faste medlemmer av sikkerhetsrådet.

FNs store bankende hyenehjerte for verdens nødstilte
FN står fram med et stort bankende hjerte for verdens fattige og forfulgte, men ved nærmere ettersyn er det et hyenehjerte (som er dobbelt så stort som et løvehjerte). Den suspekte FN-organisasjonen WHO krisemaksimerer mer og mer om pandemier for å øke frykten for virussmitte i verden.

En skjult agenda  
Den bakenforliggende strategi går kort og godt ut på å svekke de vestlige lands økonomi og gamle samfunnsstruktur. I første omgang ved å pådytte de vestlige land enorme voksende økonomiske forpliktelser, ved at disse land - på FNs oppfordring og overoppsyn - åpner grensene for store antall hovedsaklig økonomiske migranter fra muslimske land i Afrika og Midt Østen. Noe som allerede er skjedd i stor skala. Og som på sikt representerer en økonomisk katastrofe.  
Dernest ved bindende "klimaavtaler", innføring av stadig flere "klimaavgifter", hvor mye av pengene etter hvert indirekte vil øremerkes FNs grønne fond: Djevelens grønne buk.

FNs klimafond skal liksom gi pengene videre...
Klimafondet (som sikler etter det norske Oljefondet) skal på papiret ikke «hamstre penger», men gi disse videre til land rammet av katastrofer knyttet til påståtte menneskeskapte "klimaendringer" o.l.. 
Dette er selvsagt bare en bløff, sannheten er at pengegriske FN bare kommer til å gi smuler videre i likhet med visse andre fond.

Tricky Dick Dickens
Klimafondet vil sørge for at FN i løpet av få år blir en betydelig økonomisk maktfaktor, takket være naive land som Frankrike, Tyskland osv. som lover enorme beløp overført til klimafondets konto.
Penger hardtarbeidende tyskere og franskmenn har slitt for.
Denne effektive tapping av statens midler vil på sikt ramme størrelsen på innbyggernes alderspensjon. 
Men FN har løsningen på alt, også den kommende eldrebølgen.

En FN komité hevder at "Rett til liv betyr rett til abort og eutanasi" 
En skal huske at FN representerer et system som dyrker ungdom og ny teknologi og ligger an til å bli en betydelig pådriver i innføring av «en verdig sorti for de eldre», såkalt eutanasi, assistert selvmord eller eldreabortering.

FN og Den sosialdemokratiske bevegelse i hysteriets tidsalder
FNs viktigste lakei i svekkelsen av vestens økonomi og samfunnsstruktur er den sosialdemokratiske bevegelse*, som parret med den nyreligiøse hysteriske klimabevegelsen, fremstår som en raritet av de sjeldne i verdenshistorien. 
Gjennom mediene presenteres hele tiden ordinære hendelser i naturen som uvanlige og «ekstreme». Bløff om rask stigning av verdenshavene o.l. 
I skolen er klimareligionen i ferd med skape psykosetilstander hos en rekke unge som blir metodisk hjernevasket av denne angstvekkende svadaen.

FN, ikke så glad i jødene
Den sosialdemokratiske bevegelse er ikke interessert i en varig opprettholdelse av nasjonalstaten, men støtter EU og de øvrige verdensunioner, og selvsagt: FN. 
Den sosialdemokratiske bevegelse er - i likhet med FN - «skeptisk til staten Israel», og bruker betydelig tid og ressurser på stadig å rakke ned på Israel.
Skriften er klar på at hele verden til slutt vil samle seg mot Israel og kristne. 

Arbeiderpartiet var hele tiden den døde musa i veggen
I Norge er den religiøse sosialdemokratiske bevegelse anført av Arbeiderpartiet, et parti som allerede fra startet av har hatt som hovedsak å avkristne Norge, dernest å svekke landet økonomisk ad ymse vei. Som ved den ekstremt langsomme «gjenreisningen etter krigen». 
For ikke å snakke om det suspekte «Oljefondet» som hele tiden tapper landet for enorme beløp. Pengene i Oljefondet, «Statens pensjonsfond utland», vil få en helt annen destinasjon enn det nordmenn hadde kunnet gjette på forhånd.. 
En skal ikke se bort fra Norge ender opp som Europas Venezuela. 
Allerede er norske husstander verdens høyest belånte. Dessuten er utrolig mange tjenester og varer i Norge dyrest i verden, og mange bransjer kuppet av noen få familier, som matvarebransjen osv. Norske matvarebutikker har allerede Europas dårligste utvalg og til de høyeste prisene. 
Det er bare spørsmål om tid før også strømmen blir kuppet i Norge, og nordmenn får den dyreste strømmen i Europa. 

Det uttalte langsiktige mål for den sosialdemokratiske bevegelse er en ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN. 
Altså, et system hvor det ikke lenger er plass til nasjonalstaten. 
Dette setter ting i perspektiv. 
Arbeiderpartiet var hele tiden den døde musa i veggen. 

Les mer utførlig: FNs Grønne Fond, et Nigeria-brev

________

De tre horn

Antikrist, en politisk taler

Fremveksten av den sosialdemokratiske rollemodell

Dyrets syvende hode

Johannes på Patmos